De cannabisindustrie is een bloeiende activiteit geworden. Het consumeren van de plant en het gebruik van derivaten ervan is in verschillende landen legaal geworden, wat de weg vrijmaakt voor een nieuwe generatie designbewuste en diverse consumenten en ondernemers.
High on Design introduceert de nieuwe merken, ontwerpen en makers achter deze revolutie. Maak kennis met de creatieve geesten achter Gossamer, een tweejaarlijks gedrukt tijdschrift voor gelegenheidswietrokers en nieuwsgierige geesten. Met Mia Park en Dae Lim, de makers van Sundae School, leer je alles wat je moet weten over wiet en wiet als middel om cultureel begrip te kweken. Verbreed je culinaire horizon met de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Claus Henriksen, die je inzicht geeft in zijn haute-cannabiskeuken en gastronomische kruiden. Neem een kijkje in Broccoli, een vrouwentijdschrift over cannabiscultuur, en ontdek de spannendste cannabisbedrijven over de hele wereld, van High Road, een bekroonde ontwerpstudio voor dispensaria, tot Tokyo Smoke, een Canadese cannabisdetaillist.
High on Design magazine reflecteert op de nieuwe esthetiek en trends van de hedendaagse cannabiscultuur en biedt tegelijkertijd een inzichtelijke blik op het fenomeen in relatie tot politiek, geschiedenis, legalisatie en maatschappij. Dit is uw gids voor de beste merken, de meest stijlvolle dispensaria, de coolste producten en de meest creatieve ondernemers.